四级经验四级写作四级阅读四级词汇四级听力四级语法四级试题四级翻译完型填空四级资讯

2015年6月四级考试听力真题及答案(含MP3听力)

chengbin 于2015-06-15发布 l 已有人浏览
增大字体 减小字体
2015年6月四级考试听力真题及答案

 

2015年6月四级听力第二套题原文与答案

短对话

1. 原文:

W: Tom, would you be interested in serving on the membership committee thisyear? 

M: Can I get back to you on that in a few days?  

Q: What does the man mean? 

答案:C. He will tell the woman his decision later.

2. 原文:

W: We should buy a good guidebook and study it before I trip to Vancouver.  

M: We could, but they are over priced. What about the library? 

Q: What does the man mean? 

答案:B. They shouldborrow a guidebook instead of buying one.

 

3. 原文:

W: You took a history course this term, didn’t you? What can you say about it? 

M: Well, the trouble is that I never get through the weekly readinglist though some books are quite interesting. 

Q: What does the man mean?

答案:C. Hehas trouble finishing his reading assignments.

 

4. 原文

M: I’m taking my girlfriend to the fancy new restaurant for her birthday tonight. 

W: I went there last weekend. I found it rather disappointing. 

Q: What does the woman mean? 

答案:A. The man had better choose another restaurant.

 

5. 原文

W: Winter is over at last. Time’s to put away my gloves and boots. 

M: I’ve been waiting for this for months. 

Q: What did the man mean? 

答案:A. He has beenlooking forward to Spring.

 

6. 原文

M: Look! The curtain is going up slowly, and all the lights over stage are lit up. 

W: Yeah, the play is starting. Oh, something caught my sleeves.Give me a hand please, Bob. 

Q: Where the speakers now? 

答案:D. In a theatre.

 

7. 原文

W: You only have water to serve your guests. 

M: This isn’t just plain water. This is mineral water from Tibet.

Q: What does the man imply? 

答案:B. His water isquite extraordinary.

 

8. 原文

W: When do you have time to discuss our environmental report? I think we have to make some revisions.  

M: I’m free at 3 o’ clock this afternoon. But what exactly needs to be changed? 

Q: What are the speakers going to do this afternoon. 

答案:D. Revise anenvironmental report.

 1 2 3 下一页

分享到

添加到收藏

四级听力排行