互联网 www.en8848.com.cn
 

英语口语

考试经验|六级词汇|六级作文|六级阅读|六级翻译|六级真题|六级语法|六级口语|六级听力|

全国知名培训机构名师讲解英语六级考试词汇辩析(15)

zxiutao 于2012-09-04发布 l 已有人浏览
增大字体 减小字体
全国知名培训机构名师讲解英语六级考试词汇辩析(15)

1. This book is about how these basic beliefs and values affect important ________ of American lige.

A. fashions加了s表示时尚

B. frontiers前线前沿

C. facets宝石的刻面,事务的不同方向

×D. formats格式公式

file文件档案

answer:C

2. Parents often faced the ________ between doing what they felt was good for the development of the child and what they could stand by way of undisciplined noise and destructiveness.

A. paradox似是而非的矛盾的悖论的

B. junction交汇之处

C. dilemma进退两难的境地

D. premise前提

between……and……

answer:C

3. Clark felt that his ________ in one of the most dramatic medical experiments of all time was worth the suffering he underwent.

A. apprehension领悟忧虑

B. appreciation

C. presentation

D. participation参加(四级)

the underwent经历

answer:D

4. As one of the youngest professors in the university, Ms King is certainly on the ________ of a brilliant career.

A. threshold门坎(四级)

B. edge

C. porch门廊(欧式建筑)

D. course

Miss = Ms英语语体学中:未结婚的用Ms

Miss表示提醒你还没有嫁人呢,我有机会么?你这么开放呀?27岁以上的女人不要用

answer:A

5. The ________ lawyer made a great impression on the jury.

A. protecting保卫

B. guarding保镖

▲C. defending (Defence Ministry国防部) defending lawyer辩护律师

D. shielding保护(shield盾牌)

answer:C

6. Very few people understood his lecture, the subject of which was very ________.

A. dim光线黯淡的记忆模糊的

B. obscure晦涩的难懂的

C. conspicuous交通标记明显的

D. intelligible容易被人理解的

answer:B

7. This movie is not ________ for children to see; it contains too much violence and too many love scenes.

A. profound深奥的难懂的深刻的

B. valid合法的有根据的符合逻辑的

C. decent合适的适合的体面的(indecent)

D. upright诚实的公正的

answer:C

8. The wood was so rotten that, when we pulled, it ________ into frogments.

A. broke off折断(拉树枝,拉下来一部分,这部分碎了)

B. broke away逃脱

C. borke through突破强行通过

D. broke up破碎折断(全部都碎了)

rotten腐朽【恨谁对谁用rotten】

You are a rotten dancer.跳舞很屎

You are a rotten teacher.教的很烂

means卑鄙无耻的

You are a means teacher.不顾及人权的老师

【女生对男生说:“你这个死人,我把你的头从你身上拧下来”用brake off

拔出手枪把头轰掉:broke up】

answer:D A

9. The detective and his assistant have begun to ________ the mysterious murder.

A. come through

B. look into (into进入中心)

C. make over

D. see to

answer:B

★10. Sadly, the Giant Panda is one of the many species now in danger of ________.

A. extinction (2000年的致爱)

B. migration迁徒

C. destruction家世血统

D. extraction

answer:A

喜欢就顶

相关英语学习内容

本文评论
您还能输入300

六级词汇头条

更多>>六级词汇最新更新

更多>>英语口语最新头条

英语口语最新推荐

电视相亲节目-2012年12月大学英语六级作文预测及范文

2012年12月英语六级作文预测:电视相亲节目

2012大学英语六级热点作文预测之电视相亲节目话题:1. 目前电视相亲节目很流行 2.
从“我绝不嫁给你”的英语表达,看能能否过四六级写作

从“我绝不嫁给你”的英语表达,看能能否过四六级写作

就一句简单的话,就能看出你是高中水平还是四六级水平或者GRE水平,这句话,你会用英语

英语口语阅读排行