课堂英语

专业四级专业八级中考英语高考英语自考英语托福托业公共英语GREGMAT

2009年高考英语听力重庆卷MP3下载及文本

della1 于2013-05-21发布 l 已有人浏览
增大字体 减小字体
2009年高考英语听力mp3真题和MP3下载,供需要参加高考的学生学习
    小E英语欢迎您,请点击播放按钮开始播放……

一、听力(共三节,满分30分)
做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂或转填到答题卡上。
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
请听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?
A. 19.15. B. 9.15. C. 9.18.
答案是B。
1. Where is the woman from?
A. Japan. B. England. C. Australia.
2. How many children does the woman have?
A. Two. B. Three. C. Five.
3. What does the woman suggest?
A. Going to town.
B. Seeing a movie.
C. Having a meal.
4. What is the woman going to do?
A. Stay for tea.
B. Buy some fruits.
C. Go back home.
5. What is the conversation mainly about?
A. The woman’s study.
B. The woman’s friend.
C. The woman’s trouble.
第二节(共12小题;每小题1.5分,满分18分)
请听下面4段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
请听第6段材料,回答第6至8题。
6. In which season does the conversation take place?
A. The spring.
B. The summer.
C. The autumn.
7.What is the man going to do next?
A. Go for a walk.
B. Take pictures.
C. Eat food.
8. What is the relationship between the two speakers?
A. Couple.
B. Friends.
C. Classmates.
请听第7段材料,回答第9至11题。
9. What is the purpose of this talk?
A. To talk about the exam.
B. To introduce a professor.
C. To explain the arrangement.
10. When is the talk probably given?
A. At the beginning of the term.
B. In the middle of the term.
C. By the end of the term.
11. What will professor Brown do next Thursday?
A. Organize the exam.
B. Attend a meeting.
C. Answer questions.
请听第8段材料,回答第12至14题。
12. Where is the man going?
A. To a police station.
B. To a repair shop.
C. To a book store.
13. What is most probably a “town guide ”in the conversation?
A. A book.
B. A person.
C. A shop.
14. What is the conversation mainly about?
A. Buying some books.
B. Repairing a watch.
C. Finding a place.
请听第9段材料,回答15至17题。
15. Why does the woman come to the man?
A. To greet him.
B. To ask for information.
C. To talk about the neighbors.
16. Where are the two speakers?
A. In Atlanta.
B. In Chicago.
C. In New York.
17. What is the woman going to do this Saturday?
A. Drink tea.
B. Attend a party.
C. Meet old friends.
第三节(共3小题;每小题1.5分,满分4.5分)
请听下面一段独白,用所听到的独白中的词或数填空,每空限填一个词或一个数。填入的内容要写在答题卡相应的位置上。在听本段独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。本段独白读两遍。
请听第10段材料,回答第18至20题。
 
二、英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
请从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该选项的标号涂黑。
例:A computer can only do _____ you have instructed it to do.
how B. after C. what D. when
答案是C。
21. Try on this red skirt; you will look great _____it.
A. on B. by C. in D. for
22. Over the past 20 years, the Internet helped change our world in _____way or another for the better.
A. any B. one C. every D. either
23. She stared at the painting ,wondering where she ______it.
A. saw B. has seen C. sees D. had seen
24—You are confident about the job interview , aren’t you?
 —_____.I’m well prepared and feel I’ve got everything they need.
A. sure, I am B. It’s hard to say
C.I hope so D. Well, maybe
25. Michael’s new house is like a huge palace, ______with his old one.
A. comparing B. compares C. to compare D. compared
26. Washing machines made by China have won ______worldwide attention and Haier has become _____popular name.
A. a; the B./;a C./;the D. the; a
27.Peter was so excited _______he received an invitation from his friend to visit Chongqing.
A. where B. that C. why D. when
28.—I’ve got to go now.
—Must you ?I ______you could stay for dinner with us.
A. think B. thought
C. have thought D. am thinking
29. With the world changing fast, we have something new _______with all by ourselves every day.
A. deal B. dealt C. to deal D. dealing
30. Professor Williams keeps telling his students that the future ______to the well-educated.
A. belongs B. is belonged
C. is belonging D. will be belonged
31. We should consider the students’ request ___the school library provide more books on popular science.
A. that B. when C. which D. where
32.—Hi, Tom . Any idea where Jane is?
— She _____in the classroom . I saw her there just now.
A. shall be B. should have been
C. must be D. might have been
33. Unsatisfied ______with the payment ,he took the job just to get some work experience.
A. though was he B. though he was
C. he was though D. was he though
34. Life is like a long race _____we compete with others to go beyond ourselves.
A. why B. what C. that D. where
35.—Ken, ________,but your TV is going too loud.
—Oh, I’m sorry. I’ll turn it down right now.
A. I’d like to talk with you B. I’m really tired of this
C.I hate to say this D. I need your help
第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
请阅读下面短文,掌握其大意,然后从36~55各题所给的四个选项(A、B、C和D中),选出最佳选项,并在答题卡上将该选项的标号涂黑。
People often fall ill because of me.__36___ , they can hardly blame me; it is largely their own__37___ .A tired person may get__38___ , especially when he goes to crowded places with polluted air. A sudden change in__39___ is another factor. In hot summer, people turn on the air-conditioner upon returning home. They will catch a cold easily.
My latest victim is an energetic student. After school, he played football hard for two hours. Though__40___ , he still went to the cinema .Then he got back home and took a cold shower immediately.
I seized this golden chance to__41___ him .He reacted ,trying to __42___me , but I was already__43___ deep in his throat. He kept sneezing(打喷嚏) and his nose was running.__44___ he put on some warm clothes, it didn’t work, for there were too many of us. Besides, his sore throat kept__45___ him, and he developed a cough to force me and my family out, but__46___ .
The next day he couldn’t go to__47___ . He had lost his appetite and was not as__48___ as before. His mother made him orange juice every few hours for more vitamin C, which would help his__49___
For two days he was__50___ by his mother. As he rested more, his defense strengthened and I began to feel the__51___ . I knew I had to__52___ him before long. But I am not the one who gives up easily, and I made every effort to fight back.__53___ , it was my turn to feel__54___ now, for his defense system was starting an all-out attack against me. I became__55___ and finally my time was over.
Do you know what I am?
36. A .Therefore B. Besides C. However D. Then
37. A .business B . responsibility C. excuse D. fault
38.A. punished B. blamed C. caught D. killed
39.A. temperature B. season C. place D. condition
40.A. excited B. hurt C. late D. tired
41.A. injure B. bother C. attack D. destroy
42. A. get on with B. get rid of C. put up with D .take hold of
43. A. reproducing B. waiting C. hiding D. disappearing
44. A. Since B. Once C. Whether D. Although
45. A. reminding B. upsetting C. comforting D. influencing
46. A. escaped B. succeeded C. regretted D. failed
47. A. bed B. work C. school D. hospital
48. A. peaceful B. afraid C. active D. happy
49. A .recovery B. development C. study D. affected
50. A. protected B. nursed C. scolded D. affected
51. A. loss B. operation C. pressure D. movement
52. A. leave B. catch C. forget D. beat
53. A. Uncertainly B. Unsuccessfully C. Unusually D. Unfortunately
54. A. painful B. disappointed C. nervous D. ashamed
55. A. bigger B. weaker C. smaller D. stronger
三、阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)
请阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选题,并在答题卡上将该选项的标号涂黑。
A
I was waiting for a phone call from my agent. He had left a message the night before, telling me that my show was to be cancelled. I called him several times, but each time his secretary told me that he was in a meeting and that he would call me later. So I waited and waited, but there was still no call. Three hours passing by, I became more and more impatient. I was certain that my agent didn’t care about my work, and he didn’t care about me. I was overcome with that thought. I started to shout at the phone, “Let me wait, will you? Who do you think you are?”
At that time I didn’t realize my wife was looking on. Without showing her surprise, she rushed in, seized the phone, tore off the wires, and shouted at the phone, “Yeah! Who do you think you are? Bad telephone! Bad telephone! ” And she swept it into the wastebasket.
I stood watching her, speechless .What on earth?
She stepped to the doorway and shouted at the rest of the house, “Now hear this! All objects in this room-if you do anything to upset my husband , out you go!”Then she turned to me, kissed me, and said calmly, “Honey, you just have to learn how to take control.” With that, she left the room.
After watching a crazy woman rushing in and out, shouting at everything in sight, I noticed that something in my mood(情绪)had changed. I was laughing. How could I have trouble with that phone? Her antics helped me realize I had been driven crazy by small things. Twenty minutes later my agent did call. I was able to listen to him and talk to him calmly.
56. Why did the author shout at the telephone?
A. He was mad at the telephone.
B. He was angry with his agent.
C. He was anxious about his wife.
D. He was impatient with the secretary.
57. What did the author’s wife do after she heard his shouting?
A. She said nothing.
B. She shouted at him.
C. She called the agent.
D. She threw the phone away.
58. What made the author laugh?
A. His own behavior.
B. His wife’s suggestion.
C. His changeable feelings.
D. His wife’s sweet kiss.
59. What does the underlined word “antics” refer to?
A. Smart words.
B. Unusual actions.
C. Surprising looks.
D. Anxious feelings.
B
How to Be a Winner
Sir Steven Redgrave
Winner of 5 Olympic Gold Medals
“In 1997 I was found to have developed diabetes(糖尿病). Believing my career(职业生涯) was over, I felt extremely low. Then one of the specialists said there was to no reason why I should stop training and competing. That was it -the encouragement I needed. I could still be a winner if I believed in myself. I am not saying that it isn’t difficult sometimes. But I wanted to prove to myself that I wasn't finished yet. Nothing is to stand in my way.”
Karen Pickering
Swimming World Champion
“I swim 4 hours a day, 6 days a week. I manage that sort of workload by putting it on top of my diary. This is the key to success-you can’t follow a career in any field without being well-organized. List what you believe you can achieve. Trust yourself, write down your goals for the day, however small they are, and you’ll be a step closer to achieving them.”
Kirsten Best
Poet & Writer
“When things are getting hard, a voice inside my head tells me that I can’t achieve something. Then, there are other distractions, such as family or hobbies. The key is to concentrate. When I feel tense, it helps a lot to repeat words such as ‘calm’, ‘peace’ or ‘focus’, either out loud or silently in my mind. It makes me feel more in control and increases my confidence. This is a habit that can become second nature quite easily and is a powerful psychological(心理的) tool”
60. What does Sir Steven Redgrave mainly talk about?
A. Difficulties influenced his career.
B. Specialists offered him medical advice.
C. Training helped him defeat his disease.
D. He overcame the shadow of illness to win.
61. What does Karen Pickering put on top of her diary?
A. Her training schedule.
B. Her daily happenings.
C. Her achievements.
D. Her sports career.
62.What does the underlined word “distractions” probably refer to?
A. Ways that help one to focus.
B. Words that help one to feel less tense.
C. Activities that turn one's attention away.
D. Habits that make it hard for one to relax.
63. According to the passage ,what do the three people have in common?
A. Courage.
B. Devotion.
C. Hard work.
D. Self-confidence.
C
Sports can help you keep fit and get in touch with nature .However, whether you are on the mountains, in the waves, or on the grassland, you should be aware that your sport of choice might have great influence on the environment.
Some sports are resource-hungry. Golf, as you may know, eats up not only large areas of countryside, but also tons of water. Besides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses(球场) in good condition. This causes major environmental effects. For example, in the dry regions of Portugal and Spain, golf is often held responsible for serious water shortage in some local areas.
There are many environment-friendly sports. Power walking is one of them that you could take up today. You don’t need any special equipment except a good pair of shoes; and you don’t have to worry about resources and your purse. Simple and free, power walking can also keep you fit. If you walk regularly, it will be good for your heart and bones. Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious, sleep well and have better weight control.
Whatever sport you take up, you can make it greener by using environment-friendly equipment and buying products made from recycled materials. But the final goal should be “green gyms”. They are better replacements for traditional health clubs and modern sports centers. Members of green gyms play sports outdoors, in the countryside or other open spaces. There is no special requirement for you to start your membership. And best of all, it’s free.
64. Which of the following is the author most probably in favor of?
A. Cycling around a lake.
B. Motor racing in the desert.
C. Playing basketball in a gym.
D. Swimming in a sports center.
65. What do we know about golf from the passage?
A. It is popular in Portugal and Spain.
B. It causes water shortages around the world.
C. It pollutes the earth with chemicals and wastes.
D. It needs water and electricity to keep its courses green.
66. The author uses power walking as an example mainly because______.
A. it is an outdoor sport
B. it improves our health
C. it uses fewer resources
D. it is recommended by experts
67. The author writes the passage to_______.
A. show us the function of major sports
B. encourage us to go in for green sports
C. discuss the major influence of popular sports
D. introduce different types of environment-friendly sports
D
Liverpool, my hometown, is a unique city. It is so unique that in 2004 it became a World Heritage(遗产) Site.
I recently returned to my home city and my first stop was at a museum on the River Mersey. Blanketed in mist(薄雾), Victorian architecture rose from the banks of the river, responded to the sounds of sea-birds, and appeared unbelievably charming. When I headed toward the centre, I found myself surrounded by buildings that mirror the best palaces of Europe. It is not hard to imagine why, on first seeing the city, most visitors would be overpowered by the beauty of the noble buildings, which are solid signs of Liverpool’s history.
As if to stress its cultural role, Liverpool has more museums and galleries(美术馆) than most cities in Britain. At Walker Art Gallery, I was told that it has the best collections of Victorian paintings in the world, and is the home of modern art in the north of England. However, culture is more than galleries. Liverpool offers many music events. As Britain’s No.1 music city, it has the biggest city music festival in Europe, and its musicians are famous all over the world. Liverpool is also well-known for its football and other sports events. Every year, the Mersey River Festival attracts thousands of visitors, making the city a place of wonder.
As you would expect from such a city, there are restaurants serving food from around the world. When my trip was about to complete, I chose to rest my legs in Liverpool’s famous Philharmonic pub(酒馆). It is a monument to perfection, and a heritage attraction itself.
Being a World Heritage Site, my home city is certainly a place of “outstanding universal value”. It is a treasure house with plenty of secrets for the world to explore.
68. Visitors who see the city for the first time would be deeply impressed by________
A. its charming banks
B. its famous museums
C. its wonderful palaces
D. its attractive buildings
69. The third paragraph is developed mainly by______
A. providing different examples
B. following the order of space
C. making comparisons
D. analyzing causes
70. The author uses the Philharmonic pub to prove that_______
A. Liverpool is a well-known city for its restaurants
B. Liverpool is an impressive place full of attraction
C. a pub is a wonderful place for visitors to relax themselves
D. a pub is a perfect choice for visitors to complete their journey
71. What is the passage mainly about?
A. The universal value of the world heritage in Liverpool
B. The exciting experience of the author in Liverpool
C. The special cultural atmosphere of Liverpool
D. The beautiful historic sites of Liverpool
E
A recent study, while showing a generally positive attitude toward science, also suggests a widespread worry that it may be “running out of control”, This idea is dangerous.
Science can be a force for evil as well as for good. Its applications can be channeled either way, depending on our decisions. The decisions we make, personally or collectively, will determine the outcomes of science. But here is a real danger. Science is advancing so fast and is so strongly influenced by businesses that we are likely to believe whatever decisions we come to will make little difference. And, rather than fighting for the best possible policies, we may step back and do nothing.
Some people go even further. They say that despite the moral and legal objections(反对), whatever is scientifically possible will be done-somewhere , sometime. They believe that science will get out of control in the end. This belief is dangerous too, because it fuels a sense of hopelessness and discourages then from making efforts to build a safer world.
In our interconnected world, the lack of agreement in and out of the world of science can lead to the failure to control the use of science. Without a common understanding, the challenges of “controlling” science in this century will be really tough. Take human cloning for example. Despite the general agreement among scientists on its possible huge impact(影响) on traditional moral values, some countries still go ahead with the research and development of its related techniques. The outcomes are hard to predict.
Therefore, discussions on how science is applied should be extended far beyond scientific societies. Only through the untied efforts of people with hope, can we be fully safe against the misuse of science and can science best serve mankind in the future.
72. What can we conclude from the recent study?
A. People think highly of science.
B. People hold mixed opinions about science.
C. Science is getting dangerously out of control.
D. Science is used for both good and bad purposes.
73. According to the passage , what will happen if we hold that science is getting beyond control?
A. The development of science will hopelessly slow down.
B. Businesses will have even greater influence on science.
C. The public will lose faith in bringing about a bright future.
D. People will work more actively to put science under control.
74. The discussion should reach beyond scientific societies because_______
A. scientists have failed to predict the outcomes
B. the ties between different areas need strengthening
C. united efforts are necessary for the development of science
D. people need to work together to prevent the bad use of science
75. What is the main idea of the passage?
A. Science and its applications bring us many dangers.
B. The development of science mostly lies in people's attitudes.
C. Mankind can largely take control of science with their efforts.
D. The future of science will be influenced by the dangerous ideas.
四、写作(共两节,满分35分)
第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
以下标有题号的每一行均有一个错误,请找出,并按下列情况改正:
此行多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。
此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(∧),在该行右边横线上写出该加的词。
此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。
注意:请在答题卡上作答。
  
Dear Jerry,
I’m glad to know that you had and interest in Chinese 76.______
food. Here I’d like to tell you something about them. Chinese 77.______
food is famous with its wide variety. The food in one area 78. ______
can be easy told from that in another. For example, Shanghai 79. ______
food , a little bit sweet, differ from Sichuan food that is rather 80. ______
hot . However, every kind of the Chinese food is worth trying, 81.______
because each has a delicious taste and good for health. Since 82.______
the restaurant in China usually serves special dish of different 83.______
areas , you can enjoy various Chinese foods whenever you 84.______
are . I’m looking forward to meet you here so that I can tell 85.______
you more about Chinese food at table.
Best wishes.
Jin
第二节 书面表达(满分25分)
国外某网站将举办新一轮网上讲座活动,正面向全球中学生征集话题。假设你是新华中学的学生李华,经常访问该网站。现请你用英文给该网站发送一封电子邮件,向其推荐话题。内容包括:
•自我简介
•写信目的
•话题:我们应该感恩(thankful)
•推荐的理由
•预祝活动成功
注意:
1.词数100左右。
2.邮件格式已为你给出。
3.邮件中不能出现本人真实信息。
4.请在答题卡上作答。
答 案
一、听力(共20小题,每小题1.5分,满分30分)
1.C 2.B 3.C 4.B 5.A 6.A 7.C 8.A 9.C 10.B 11.C 12.B 13.A 14.C 15.A 16.B 17.B
18.Reading/reading 19.85/eighty-five 20.Wednesday

二、英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
21.C 22.B 23.D 24.A 25.D 26.B 27.D 28.B 29.C 30.A 31.A 32.C 33.B 34.D 35.C
第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
36.C 37.D 38.C 39.A 40.D 41.C 42.B 43.A 44.D 45.B 46.D 47.C 48.C 49.A 50.B 51.C 52.A 53.D 54.A 55.B

三、阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)
56.B 57.D 58.A 59.B 60.D 61.A 62.C 63.D 64.A 65.D 66.C 67.B 68.D 69.A 70.B 71.C 72.B 73.C 74.D 75.B
四、写作(共两节,满分35分)
第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
Dear Jerry,
I'm glad to know that you had an interest in Chinese food .Here I'd like to tell you something about them. Chinese food is famous with its wide variety. The food in one area can be easy fold from that in another .For example , Shanghai food ,a little bit sweet ,differ from Sichuan food that is rather hot. However, every kind of the Chinese food is worth trying ,because each has a delicious taste and ∧ good for health. Since the restaurant in China usually serves special dish of different areas ,you can enjoy various Chinese food whenever you are .I'm looking forward to meet you here so that I can tell you more about Chinese food at table.
 Best wishes.
                                                           Jin
76. have 77. it
78. for 79.easily
80. differs 81. the
82. is 83. dishes
84. wherever 85. meeting
2009年高考英语重庆卷听力录音稿
M: Are you from England?
W: No, I’m from Audtralia. I’m going to Japan.
M: How many children do you have?
W: I have three, two boys and a girl.
M: Let’s go to the new movie in town.
W: Shall we eat first?
M: Can you stay for a tea?
W: I’d love to, but I have to buy some fruits before the kids get home.
M: How was your French going?
W: Very well. I’m making progress and I find it worth of time and trouble.
M: Mary, here we are.
W: Oh, Tony, this is a such beautiful place – the river, the grass, the flowers…
M: I know you love it. It’s a good place for a picnic.
W: Sure. It is wonderful. I can’t wait to take a walk and enjoy the spring.
M: Yeah, I know. And you can take many pictures.
W: Good idea. It’s really a lovely place. Just imagine bringing our kids here for the coming summer or autumn.
M: I’m sure they’ll enjoy themselves.
W: I think so. Tony, let’s take a walk now.
M: But darling, I’m a little bit hungry.
W: Oh, poor Tony. Do you want a sandwhich?
M: Yeah, and I hope we didn’t forget the beer.
W: Of course not. Here you are and try the sandwhich. It’s delicious.
M: In the last minutes, I’d like to tell you next week’s plan for my writing class. Because I’m going to attend a meeting in London, I won’t be here from Tuesday to Friday. Professor Brown is going to be with you. Remember next Friday you’ll have your mid-term exam. On Thursday you won’t have class as we usually do. Instead I’ve arranged a review section. You may either come to the class or stay at your dorm. But coming to the class would be a good idea if you‘re worried about the exam. Professor Brown will be be here to answer your questions. So, again remember: free choices next Thursday, mid-term exam Friday.
M: Excuse me, madam, could you tell me where I can have my watch fixed?
W: Let me think…well, there’s a shop not far from here. It does good repair work.
M: How could I get there?
W: Walk down the street, take the first turn on your left and walk about three blocks. It’s near the police station.
M: What’s the name of the shop?
W: Well, I can’t remember exactly, but I think town guide can be a help.
M: Town guide?
W: Yeah, yeah. It gives useful information on almost everything. Repair shops are listed. You’ll find it in any book store.
M: Thanks a lot. You’ve been very helpful.
W: My pleasure.
M: Let’s see you said the shop was three blocks on the right.
W: No, first turn on the left and then three blocks.
M: Thanks again.
W: Good morning, are you Mr. Smith?
M: Yes.
W: I’m Susan Grant.Call me Susan. I live in a house next door.
M: Glad to meet you, Susan. Anything I can do for you?
W: We just moved here from Atlanta. I’m here to say hello.
M: Thank you. How do you like Chicago?
W: Oh, it’s very nice, but it was sad leaving our old friends.
M: We moved here last year from New York. I know how you feel.
W: It’s very kind of you to say so.
M: Well, the neighbours here are all friendly. I’ll be glad to introduce you to them.
W: Thank you very much.
M: We often have afternoon tea together on Tuesdays and parties on weekends.
W: Oh, really. That’s great.I love meeting new friends.
M: Ah, Susan, how about coming over to our party this Saturday, you and your family?
W: Thank you. We’d love to.
M: Hello, everyone. I’d like to make a brief introduction to the student clubs in our school. Let’s begin with our reading club. It was first started in 1968 and has 90 members now. Every Thuesday afternoon, they gather together to exchange their ideas on books. And you may join them to share your views. If you’re a musical lover, come to our music club. This club has a total of 85 members who usually meet on Saturday. Sometimes they go to concerts together. And sometimes they give performances themselves. But those who enjoy outdoor sports, Bicycle Club can be a good choice. Trips are usually organized on Wendesday and last at least two hours. Together with our 50 cyclists, you can not only see the beautiful nature but also make yourselves stronger. Of course there are also many other clubs in our school. For more information, go to the school website.

 

 1 2 下一页

分享到

添加到收藏

高考英语排行