课堂英语

专业四级专业八级中考英语高考英语自考英语托福托业公共英语GREGMAT

2009年高考英语听力全国1、福建、江西、海南、宁夏、山东卷MP3下载及文本

della1 于2013-05-21发布 l 已有人浏览
增大字体 减小字体
2009年高考英语听力mp3真题和MP3下载,供需要参加高考的学生学习
    小E英语欢迎您,请点击播放按钮开始播放……

听力原文件
 第一节
  1.
  W: What do you think we need to buy for our new kitchen?
  M: We've got a fridge and a dinner table already, we needs some chairs.
  2.
  M: I like to stay two nights, please.
  W: Do you want full board or half board?
  M: What's the difference?
  W: Full board includes all meals and half board includes just breakfast and dinner.
  3.
  M: Shouldn't we invite Cathy to the party tonight?
  W: Invite Cathy? She is the one who is complaining whole thing.
  4.
  M: Did you say you were driving to town this morning?
  W: Yes, I have to draw some money from the bank to pay my bookstore bills.
  5.
  M: What are you working on so hard?
  W: An article for the newspaper, if I am late, it won't get printed until next week.
  第二节
  6-7
  M: Excuse me, I think you are in my seat.
  W: Sorry, but it says 7A on my boarding card.
  M: Oh, uh, right, I asked for window seat, you see.
  W: yes, so did I, what's your seat number?
  M: Let's see, oh, it's 8A.
  W: Yes, I guess you are in the seat behind me.
  M : Oh, yes, sorry about that.
  8-9
  M: Can I help you?
  W: Yes, how mush are these T-shirts?
  M: They are 12 dollars 50 cents each.
  W: I like the green one, but it isn't big enough. Have you got larger size?
  M: Just a minute. No, I am sorry, we haven't. What about the black one?
  W: No, it is too dark, I prefer something lighter, yellow or pink?
  M: How about the pink one?
  W: That's nice, I will take it.
  M: That's 12 dollars 50cents then.
  W: Here you are.
  10-12
  W: So how long have you been living in London?
  M: A couple of years. How long have you been working here?
  W: Only a few months. I moved down here for the job. There is no work for me where I came from.
  M: Where did you come from then?
  W: I came from a small village called Arnside near Lancaster a year ago. There is nothing to do there, so I moved to London.
  M: Do you enjoying working here in this restaurant?
  W: Very much so.
  13-16
  M: I am sure you've noticed a lot of things that are different about our school.
  W: Oh, yes, in the United States, we don't have to carry a big school bag with us like you do.

  M: Why is that?
  W: We have a locker of our own which is a small box with a lock within textbooks and our personal things in it. I just bring a day pack to school.

  M: A day pack?
  W: Yes, it is a small bag which you carry on your back.

  M: What do you carry in it?
  W: My notebooks, or a few books for homework.

  M: That's convenient. Is there anything else you've noticed about our school?
  W: Yes, I am surprised that everyone is so silent in class.

  M: What do you mean?
  W: Well, we usually ask questions about exams, homework or textbooks on the first day of the school year. The teachers like such questions.

  M: So you thought it different.
  W: Yes, I expected to see a lot of discussions in class, because we learned that way in the United States.

  M: I see, that would be a good topic for our school newspaper for the fist month of the term. Nice talking with you. See you around. Bye.
  W: Bye.
  17-20
  W: Good morning, everybody. Today for our writing class, we are glad to have Mr. Henry Stone with us. A well know writer in this country, he is going to share with us his writing experiences. Now, Henry, please tell us how you find so many interesting things for your stories.

  M: Ok, I watch people a lot, I do that when I travel, I have been to many countries such as Britain, Italy, and Sweden. So I spent a lot of time at the airports, while waiting for my flights, I watch people passing by and start my imagination. For example, the other day when I was waiting for my flight to Greece, I saw a couple, they were buying magazines at that moment, they were not wearing business clothes, but the man was carrying a suitcase, every few seconds, the women looked around, I wondered someone was following them. Perhaps they were running away and, you know, this reminded me of a story in the newspaper that day: a banker stole one million ponds a week before and disappeared with his wife, there was a picture of them in the paper, the couple really looked like the thieves, maybe I should stop them. Just then, I saw them say goodbye to each other. And the women walked away. Well, sometimes I make mistakes like that, but I find things like that very useful for my writing
试题
1. What do the speakers need to buy?
A. A fridge.
     B. A dinner table.
C. A few chairs.
2. Where are the speakers?
     A. In a restaurant.
B. In a hotel.
     C. In a school.
3. What does the woman mean?
     A. Cathy will be at the party.
B. Cathy is too busy to come.
C. Cathy is going to be invited.
4. Why does the woman plan to go to town?
     A. To pay her bills in the bank.
B. To buy books in a bookstore.
C. To get some money from the bank.
5. What is the woman trying to do?
     A. Finish some writing.
B. Print an article.
     C. Find a newspaper.
第二节(共l5小题;每小题1.5分,满分22.5分)
    听下面5段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出 最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6. What is the man doing?
     A. Changing seats on the plane.
B. Asking for a window seat.
C. Trying to find his seat.
7. What is the woman's seat number?
     A. 6A.               B. 7A.               C. 8A.
听第7段材料,回答第8、9题。
8. Why doesn't the woman take the green T-shirt?
A. It's too small.
     B. It's too dark.
     C. It's too expensive.
9. What does the woman buy in the end?
     A. A yellow T-shirt.
B. A blue T-shirt.
     C. A pink T-shirt.
听第8段材料,回答第10至12题。
10. How long has the man been in London?
     A. One year.
     B. A few years.
     C. A couple of months.
11. Why did the woman leave her hometown?
     A. To lead a city life.
     B. To open a restaurant.
C. To find a job.
12. Where did the woman come from?
     A. London.
B. Arnside.                 
     C. Lancaster.
听第9段材料,回答第13至l6题。
13. What is a daypack?
     A. A box. B. A bag. C. A lock.
14. What surprises the girl at school?
     A. A lot of discussions in class.
     B. Teachers giving little homework.
     C. Few students asking questions in class.
15. At what time of the school term does the conversation most, probably take place?
     A. At the end of it.
     B, In the middle of it.
     C. At the beginning of it.
16. What do we know about the girl?
     A. She is new to the school,
     B. She writes for the school newspaper.
C. She seldom asks questions in class.
听第10段材料,回答第17至20题。
17. What does Mr Henry Stone do?
     A. A bank clerk.   B. A teacher.
     C. A writer.                         
18. What does Henry like doing at airports?
     A. Watching people.   
B. Telling stories.
     C. Reading magazines.
19. What did Henry learn from the newspaper that day?
     A. A valuable suitcase was missing.
B. A man stole money from a bank.
C. A woman ran away from home.
20. Why was the woman at the airport?
A. She was traveling on business.
B. She was seeing the man off.
     C. She was leaving for Greece.

答案1.C     2.B     3.A     4.C      5.A     6.C     7.B      8.A      9.C      10.B
11.C    12.B    13.B    14.C     15.C    16.A    17.C     18.A     19.B     20.B


 

 1 2 下一页

分享到

添加到收藏

高考英语排行