课堂英语

专业四级专业八级中考英语高考英语自考英语托福托业公共英语GREGMAT

2008年高考英语听力湖北卷MP3下载及文本

della1 于2013-05-22发布 l 已有人浏览
增大字体 减小字体
2008年高考英语听力mp3真题和MP3下载,供需要参加高考的学生学习
    小E英语欢迎您,请点击播放按钮开始播放……

第一部分:听力(共两节,满分30分)
第一节(共5 小题;每小题1.5分,满分7.5分)
     听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1. Where does the conversation most probably take place?
A. In an office.  B. In a library.  C. In a bookstore.
2. Where did the speakers plan to go?
A. A shopping center.  B. An opera house. C. The parking lot.
3. Which aspect of the film does the woman like?
A. The plot.  B. The music.  C. The dialogue.
4. What do we know about the woman’s jacket?
A. It is sold at a lower price.  
B. Its color is her favorite.  
C. It is her sister’s size.
5. What does the woman imply?
A. The man is so forgetful.  
B. The man is too careless.  
C. The man is over confident.
第二节(共15 小题;每小题1.5分,满分22.5分)
     听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话或独白前后,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6. What makes the man so tired?
A. Playing games.  B. Surfing the Internet.  
C. Searching for interesting people.
7. Whom did the man chat with?
A. People from Canada.  B. People in need of his help.  
C. People on the same project.
听第7段材料,回答第8、9题。
8. What does the law forbid people to do?
A. To take dogs to parks.  B. To walk dogs in the streets.  
C. To treat dogs cruelly.
9. What do we know from what the woman said?
A. Dogs should be kept at home.  
B. Building a dog park is necessary.  
C. People would remove the dog waste.
听第8段材料,回答第10至12题。
10. According to the man, what did he do before he watched TV?
A. He washed his hands.  B. He had his supper.  
C. He took a path.
11. What place had the man been to the night before?
A. James Street.  B. A restaurant.  C. A friend’s home.
12. What does the man try to do in the conversation?
A. To prove the truth. B. To find the truth. C. To hide the truth.
听第9段材料,回答第13至16题。
13. Why did the son come back late?
A. He hurt his hands and knees.  
B. He went to a pub with Linda.  
C. He waited a long time for the bus.
14. What was the old lady doing in the middle of the road?
A. Looking for something.  B. Struggling to sand up.  
C. Trying to seek help.
15. What happened to Linda?
A. She was fired. B. She got injured. C. She had an accident.
16. Where was the witness?
A. Outside the pub.  B. At a bus stop.  C. In his car.
听第10段材料,回答第17至20题。
17. What’s the problem of some of the university students?
A. They don’t spend all their time on studies.  
B. They don’t know what to do with their free time.  
C. They don’t have choices for outside class activities.
18. How is the students’ high school life?
A. Controlled and busy.  B. Regular and colorful.  
C. Active and independent.
19. According to the speaker, what is the role of outside class activities at university?
A. To make students healthier. 
B. To improve students’ test scores. 
C. To enrich students’ experience.
20. What does the speaker advise his students to do?
A. Learn to enjoy themselves.  
B. Learn to be their own masters.  
C. Learn to develop their potential.
第一部分: 听力
1.C  2.B   3.C   4.A   5.C    6.B   7.A   8.B   9.C   10.A
11.A  12.C  13.B  14.A  15.C  16.B   17.B  18.A  19.C   20.B


 

 1 2 下一页

分享到

添加到收藏

高考英语排行