课堂英语

专业四级专业八级中考英语高考英语自考英语托福托业公共英语GREGMAT

2008年高考英语听力江苏卷MP3下载及文本

della1 于2013-05-22发布 l 已有人浏览
增大字体 减小字体
2008年高考英语听力mp3真题和MP3下载,供需要参加高考的学生学习
    小E英语欢迎您,请点击播放按钮开始播放……

第一部分  听力(共两节,满分20分)
做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡。
第一节 (共5小题;每小题1分,满分5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?
A. £ 19.15.         B. £ 9.15.     C. £ 9.18.
答案是B。
1. What is the weather like?
  A. It’s raining.    B. It’s cloudy.   C. It’s sunny.
2. Who will go to China next month?
  A. Lucy.     B. Alice.    C. Richard.
3. What are the speakers talking about?
  A. The man’s sister.  B. A film.    C. An actor.
4. Where will the speakers meet?
  A. In Room 340.   B. In Room 314.   C. In Room 223.
5. Where does the conversation most probably take place?
  A. In a restaurant.   B. In an office.   C. At home.
第二节(共15 小题;每小题1分,满分15分)
     听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话或独白前后,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第6至8题。
6. Why did the woman go to New York?
   A. To spend some time with the baby.   B. To look after her sister.
   C. To find a new job.
7. How old was the baby when the woman left New York?
   A. Two months.  B. Five months.   C. Seven months.
8. What did the woman like doing most with the baby?
   A. Holding him.  B. Playing with him.  C. Feeding him.
听第7段材料,回答第9至11题。
9. What are the speakers talking about?
   A. A way to improve air quality.  B. A problem with traffic rules.
   C. A suggestion for city planning.
10. What does the man suggest?
   A. Limiting the use of cars.   B. Encouraging people to talk.
   C. Warning drivers of air pollution.
11. What does the woman think about the man’s idea?
   A. It’s interesting.     B. It’s worth trying.
   C. It’s impractical.
听第8段材料,回答第12至14题。
12. How long will the man probably stay in New Zealand?
   A. One week.   B. Two weeks.   C. Three weeks.
13. What advice does the woman give to the man?
   A. Go to New Zealand after Christmas.  B. Book his flight as soon as possible.
   C. Save more money for his trip.
14. What can we learn about flights to New Zealand at Christmas time?
   A. They require early booking.    B. They can be twice as expensive.
   C. They are on special offer.
听第9段材料,回答第15至17题。
15. Why did Jane call Mike?
A. To ask him to meet her.     B. To tell him about Tom.
C. To borrow his car.
16. Where will Jane be in about one hour?
   A. At Mike’s place.  B. At the airport. C. At a garage.
17. What can we infer from the conversation?
   A. Jane has just learned to drive.   
B. Jane’s car is in bad condition.
   C. Mike will go to the airport.
听第10段材料,回答第18至20题。
18. What did the speaker ask the students to do the week before?
   A. Write a short story.   B. Prepare for the lesson.  C. Learn more about the writer.
19. Why does the speaker ask the questions?
   A. To check the students’ understanding of the story.
   B. To draw the students’ attention to reading skills.
   C. To let the students discuss father-son relationships.
20. What will the students do in 10 minutes?
   A. Ask more questions.  B. Discuss in groups. C. Give their answers.


英语试题参考答案
第一部分
1. B   2. A   3. C   4. A   5. B   6. A   7. C   8. C   9. A   10. A
11.C   12. C   13. B   14. B 15. C  16. A   17. B   18. B   19. A   20.C
 

 1 2 下一页

分享到

添加到收藏

高考英语排行