课堂英语

专业四级专业八级中考英语高考英语自考英语托福托业公共英语GREGMAT

2007年高考英语听力湖北卷MP3下载及文本

della1 于2013-05-22发布 l 已有人浏览
增大字体 减小字体
2007年高考英语听力mp3真题和MP3下载,供需要参加高考的学生学习
    小E英语欢迎您,请点击播放按钮开始播放……

第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

 

1.Why does the woman want to go to America ?
 A.To take language courses .
 B.To attend a conference .
 C.To visit some friends .
2.What do we know about Peter Smith ?
 A.He is having lunch at home .
 B.He is out at the moment .
 C.He is talking with Mary .
3.What is said about the woman ?
 A.She spends more than she earns .
 B.She saves a lot each month .
 C.She has a tight budget .
4.What do we know about the speakers ?
 A.They are now traveling in Mexico .
 B.They have been to a festival in Mexico .
 C.They painted some pictures in Mexico .
5.What is the woman doing ?
 A.Helping children with AIDS.
 B.Raising money for African children .
 C.Collecting information on African children .
第二节 (共15小题;每题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。


听第6段材料,回答第6、7题。
6.What was the man doing during the earthquake ?
 A.Shouting .
 B.Running .
 C.Sleeping .
7.How was the man when the earthquake took place ?
 A.He was ill .
 B.He was helpless .
 C.He was frightened .
听第7段材料,回答第8、9题。
8.Why does the boy love Sundays ?
 A.He can play basketball .
 B.He has no classes at school .
 C.He can watch sports on TV.
9.What is the boy expected to do ?
 A.To help with housework .
 B.To watch a game on TV.
 C.To have a good rest .


听第8段材料,回答第10至12题。
10.What is said about medical development in the future ?
 A.Health care will be free .
 B.Cancer may be cured .
 C.AIDS may disappear .
11.What will make distant places more popular for holiday ?
 A.Better air service .
 B.Faster air transport .
 C.Lower cost for air travel .
12.What is the topic of this interview ?
 A.Future ways of traveling .
 B.Medical progress in the future .
 C.Changes of life in the next the decade .


听第9段材料,回答第13至16题。
13.Where is the woman going now ?
 A.To an art museum .
 B.To a Chinese restaurant .
 C.To an underground station .
14.Why does the woman come to the city ?
 A.For business .
 B.For traveling .
 C.For shopping .
15.Why does the man recommend the restaurant to the woman ?
 A.The service there is good .
 B.The food there is tasty .
 C.The price there is low .
16.According to the man , which is the best means of transport to the restaurant ?
 A.The bus .
 B.The taxi .
 C.The underground .


听第10段材料,回答第17至20题。
17.What kind of passage have you just heard ?
 A.A public lecture .
 B.A radio announcement .
 C.A government statement .
18.What is the main purpose of the event ?
 A.To increase people’s sense of environment protection .
 B.To invite people to join an environmental organization .
 C.To persuade families to have an outing in the mountains .

19.How many trees are going to be planted today ?
 A.700 .
 B.2000.
 C.4000.
20.What does the speaker advise volunteers to do ?
 A.To learn some tree-planting skills .
 B.To come along any time they like .
 C.To bring along their gloves .


1.A   2.B   3.A   4.B   5.B   6.C   7.A   8.C   9.A   10.B
11.C  12.C  13.A  14.B  15.B  16.C  17.B  18.A  19.A  20.C

 

 1 2 下一页

分享到

添加到收藏

高考英语排行