课堂英语

专业四级专业八级中考英语高考英语自考英语托福托业公共英语GREGMAT

2005年高考英语听力北京卷MP3下载及文本

della1 于2013-05-22发布 l 已有人浏览
增大字体 减小字体
2005年高考英语听力mp3真题和MP3下载,供需要参加高考的学生学习
    小E英语欢迎您,请点击播放按钮开始播放……

第一部分:听力理解(共两节,30分)
第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)
听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。
例:What is the man going to read?
A. A newspaper.   B. A magazine.
A.C. A book.
答案是A。
1. What is the man going to do tonight?
A. Go to the cinema. B. Attend a meetight: norng.
C. Watch TV at home.
2. Where does the conversation take place?
A. In a shop.         B. In a museum.
C. In a restaurant.
3. What time will the speakers get to Beijing?
A. At 11:00.          B. At 12:30.
C. At 12:45.
4. Is the man going to the party?
A. No.                  B. Sure.
C. Maybe.
5. What does the woman ask the man to do?
A. Tell her what the problem is.
B. Repair the computer for her.
C. Send someone to help her.
第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)
听下面6段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从每题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有5秒钟时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白你将听两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
题。6. How is the man feeling?
A. Disappointed.    B. Encouraged.
C. Delighted.
7. What will the man probably do tonight?
A. Have a meeting. B. Go to a party.
C. Fly to the US.
听第7段材料,回答第8至9题。
8. What did the speaker want to be when she was little?
A. A doctor.         B. A banker.
C. A teacher.
9. What helped the speaker decide to take her present job?
A. Her schooling. B. Her parents’ wish.
C. Her work experience.
听第8段材料,回答第10至段材料,回答第10-11题。
10. To listen to film or ticket information, which button should you press?
11. How many people can go and see a film if you pay $17?
A. 3.                    B. 4.                    C. 5.
听第9段材料,回答第12至14题。
12. What are the speakers talking about?
A. An interview.    le="mso-bidi-font-weB. A meal.            C. A job.
13. What time of the day is it now?
A. Morning.          B. Afternoon.        C. Evening.
14. How is the man feeling?
A. Tired.              B. Nervous.          C. Hopeless.
听第10段材料,回答第15至17题。
15. Who is the woman speaking to?
A. A police officer.                            B. A man on the street.
C. A newspaper reporter.
16. Where was the woman’s camera stolen?
A. Outside an ice cream place.
B. Outside a restaurant.
C. Outside her home.
17. What does the thief look like?
听第11段材料,回答第18至20题。
18. What are the students going to do on Wednesday?
A. See a film.        B. Play sports.      C. Go sightseeing.
19. When are the students leaving for London?
A. Friday.             B. Saturday.          C. Sunday.
20. What is the purpose of the man’s talk?
A. To welcome the students to the center.
B. To inform the students of the arrangements.
C. To tell the students the rules they should follow.


第一部分:听力理解(共两节,(30分)
第一节(共5小题;每小题1. 5分,共7. 5分)
1. C  2. A  3. B  4. C  5. C
第二节(共15小题;每小题1. 5分,共22. 5分)
6. A     7. B     8. A    9. C     10. A   11. B   12. A    13. A   14. B   15. A    16. B  
17. C    18. B    19. C    20. B
 

 1 2 下一页

分享到

添加到收藏

高考英语排行